Nyheter och berättelser

Vid tack Living erbjuder vi modern inredning och tillbehör till det hem som gör det möjligt för människor att inspireras och uttrycka sin egen personliga stil

På tacklivet arbetar vi varje dag för att göra våra kunder nöjda. Oavsett om det är genom att ge den bästa köpupplevelsen, hitta ett brett och noggrant utbud av mönster för bara alla typer av bostäder eller vara tillgängliga och hjälp varje dag i veckan, är målet för oss att göra våra kunder glada.

 

Vårt online-universum innehåller möbler och inredning till det nordiska hemmet

Vi gör en stor dygd att kunna erbjuda produkter i läckra egenskaper till gynnsamma priser. Vi vill ge våra kunder möjlighet att handla sin interiör övergripande en plats och i ett inspirerande universum. Därför uppdaterar vi och utökar våra produkter på affären med jämna mellanrum och har alltid fingret på puls när det gäller de senaste bostadstrenderna.

 

Tack för att du väljer oss!

Vi tror att ordet "tack" används för lite och vi skulle vilja hjälpa till att förändras. Ordet har inte bara egenskapen att göra dagen bättre för ett själv och andra runt oss, men det kan också visa att du uppskattar och är tacksam för någon eller en handling. Vi strävar därför efter att ha den bästa kundservice som ger en tand mer än väntat, så du kan snabbt och snabbt och snabbt handla alla dina möbler och interiörer med oss ​​- och vi är erkända med lite tack från en av våra kunder, vår dagen sparas.

Tack levande ApS

CVR 42264636.

Strandvejen 70, 5600 Faaborg

kontakt@takkliving.com