SNEAK PEAK - Bloomingville Spring/Summer 22 kollektion

SNEAK PEAK - Bloomingville vår/sommar 22 kollektion

TJUVTITT

Bloomingville SS22-kollektionen kommer nästa år, men vi har redan fått de första bilderna av den mycket efterlängtade kollektionen och vi är glada att dela dem med dig!

Se 2022 års nyheter från Bloomingville nedan och var lika exalterade som vi är.

Vitus Matsalsstol, Natural, Oak and Wells Skrivbord, Brun, Ekfaner . Blanda den ljusa och naturliga stolen med ett bord i mörk färg för att skapa balans i inredningen.

Vacker Gani Lounge Chair, Natural, Acacia och Firdes Vägglampa, Vit, Linne . Om du vill ha den skandinaviska inredningen, där fokus ligger på naturmaterial och ljusa färger, då kommer loungestolen Gani att passa perfekt i ditt hem.

Vacker Thessa Hylla, Brun, Mango , där alla dina fina kaffemuggar kan visas upp. Vi ser en växande trend att samla på finurliga kaffemuggar i vackra design som är för snygga för att lägga undan. Därför har Bloomingville gjort denna setbox, där alla dina muggar i alla möjliga färger och former kan placeras.

Allure Lounge Chair, Natur, Polyester och Diddan Golvlampa, Svart, Metall - När vi går in i ljusare tider vill vi omge oss med mjuka möbler i ljusa färger. Omge dig med enkla möbler och känn hur livskvaliteten ökar.

Korfu Module Chair, Nature, Bamboo - Korfu-serien består av moduler som kan sättas ihop efter önskemål. Det betyder att du med den här serien kan välja hur lång din bambusoffa ska vara eller om du helt enkelt vill ha mittmodulerna ihopsatta till en utomhusdagbädd utan armstöd.

Om du vill lägga en beställning på SS20-kollektionen kan du skriva till kunderservice@takkliving.dk, där du även kan få information om vägledande priser för alla varor.

Se alla Bloomingvilles aktuella kollektioner här.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.