Skab sommerhusstemning i dit soveværelse

Skapa stuga atmosfär i ditt sovrum

Atmosfär i sovrummet

Det finns inget trevligare än sant stugat atmosfär - så varför inte ta hem och få ett lugnt och gott sovrum som utstrålar sommar?

Genom att använda coola och tysta färger, "slitna" naturliga texturer och bilder i dämpade blåaktiga färger, kan du göra ett trevligt lugnt sovrum som får vardagen att känna sommarsemester.

Håll väggarna med ljusa färger, som vit, råvit, grädde eller ljusgrå. Detta kommer att få rummet att sy större och dessutom, rummet känns också tystare, kommer in i ovanstående om väggen på väggen är mörk eller skrikande.

Naturligtvis bör väggarna inte hållas. Vi har samlat ett antal idéer för vackra affischer som kan pryda de ljusa väggarna och som kan hjälpa till att skapa sanna sommaratmosfär.

Ett fint alternativ kan också vara att sätta en trähylla på väggen och tyst en affisch i ram då, liksom andra personliga saker som har en betydelse för sommaren för en.

 

(Bilder av affischer och bild av hyllan)

 

Hitta rätt kuddar, sängkläder och sängkläder i ljusa färger och eventuellt. i ränder. Det kan vara en bra idé att välja en färg som måste vara genom att skapa ett bra övergripande intryck. Vår idé för en vacker säng med läckra textilier;

 

Bild av sängkläder, kuddar, sängkläder.

 

Gör lite extra ut ur det och hitta en rå träbänk i naturlig färg och stil den främre änden av sängen. Detta kan placeras en fin växt i en underbar krukväxter.

 

Bild på bänk.

 

Är du för ännu mer mysighet och sommaratmosfär? Då har vi fortfarande några bud på hur man designar sovrum med liten nipsting.

Kurva i trämaterial, vävda ljusa mattor, gröna växter, lyktor med blockljus.

All interiör som utstrålar avslappnad mysig atmosfär.

(Bilder)

Stugan har ett tidlöst utseende och kan enkelt anpassas till din egen smak och efter det du ansluter till sommar och avslappnad atmosfär. Detta är bara vårt bud på äkta stuga i sovrummet :-)

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.