Julegaveidéer til manden, der har alt

Julklappstips till mannen som har allt

Hitta den perfekta julklappen

Letar du efter inspiration till en julklapp till honom? På TAKK Living har vi hittat en hel del bra idéer som kan gå under årets julgran.

Nordals vinställ Lorenzo är tillverkat i en enkel och snygg design. Vinstället rymmer totalt 24 flaskor, så det finns plats för samlingen. Hitta vinstället här .

Kanske är det ett nytt och stilrent tv-bord du saknar? Mannen kommer säkert att vara nöjd med Canaz TV-bord, som är designat till perfektion. Tv-bordet har tre hyllplan och det finns därför gott om plats att sätta lite krimskrams också. Se Canaz här .

I denna läckra cocktailbox från Nicholas Vahe får du en sirap, olika garnityr och verktyg för att mixa läckra cocktails, så att han kan göra lite extra av cocktailupplevelsen. Hitta boxen här.

Trademark Living har gjort detta vackra, råa och funktionella vinställ med plats för 20 flaskor. Bokhyllan kommer säkert att bli årets hitpresent. Se vinstället här .

En tidlös och snygg vinkyl kan alltid användas. Buck vinkyl från House Doctor håller vinet och bubblorna kylda när du har gäster – och kan vackert placeras mitt på bordet som en praktisk mittpunkt. Hitta vinkylen här .

House Nordics Vita barvagn passar in i alla interiörer och du kan inte gå fel med denna. Barvagnen har ett mycket förmånligt pris jämfört med andra vagnar och den finns i två olika färger. Den svarta Vita barvagnen hittar du här .

Om det saknas ljus på kontoret kommer Kesik-lampan att gå in rent. Bordslampan är designad i en stilren design som alltid kommer att vara på modet. Hitta den vackra bordslampan här .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.