Inspiration: Tv borde til stuen - Hvilket tv bord passer til dig?

Inspiration: TV-bord till vardagsrummet - Vilket TV-bord passar dig?

Vilket tv-bord ska du välja?

Tv-bordet är en praktisk möbel, eftersom det gör att vi kan förvara all elektronik och tillbehör.

Det finns många olika typer av tv-bord och det är viktigt att bestämma sig vilken typ som passar ditt hem.

Vilket TV-bord du ska välja beror på fyra överväganden:

1. Storleken på din TV? Har du en tv med mer än 32" blir ett bredare tv-bord visuellt snyggare. Har du däremot en tv mindre än 32" kan du enkelt välja ett tv-bord som har samma, större resp. en mindre bredd som TV:n.

2. Ska TV:n hänga på väggen eller stå på TV-bordet? Om du vill hänga upp TV:n på väggen och ändå vill ha ett TV-bord under TV:n låter det dig ställa ut fina vaser eller en bordslampa på TV-bordet. Även om TV:n hänger på väggen är ett TV-bord ändå en bra lösning, då det gör att TV:n får en medveten placering i vardagsrummet vilket skapar en helhet i inredningen.

3. Hur mycket förvaringsutrymme vill du att tv-bordet ska ha? Du kan få tv-bord med luckor, lådor och hyllor som rymmer allt från olika kablar till playstation – eller så kan du välja att hålla det enkelt med ett tv-bord, där det bara finns plats för tv:n.

4. Vilken stil passar dig? Slutligen måste du tänka på stilen på TV-bordet. Naturligt, färgglatt, svartvitt, enkelt, med marmor, luftigt eller mer robust? Möjligheterna är stora. Vi har samlat ett urval nedan så att du kan inspireras av de olika typerna av tv-bord.

Carmel TV-bord är en låg, svart och modern TV-möbel som skiljer sig från den vanliga TV-möbeln. Tv-bordet har en tidlös design och är tillverkat i svart metall med handtag i guldfinish. Bordet har härdat glas i dörrar och på sidorna, så att du kan se in i skåpet. Detta gör det möjligt att visa böcker eller dekorationer inuti. Se Carmels tv-bord här .

RHO TV-bordet är moderna TV-möbler i naturliga färger som passar in i ett nordiskt hem. RHO är tillverkad i lackerad ekfanér och designad med enkla, rena linjer och vinklade ben som tillför ett eget unikt utseende till bordet. Tv-skåpet har hyllor i mitten och två luckor där de elektroniska tillbehören kan gömmas undan. Tabellen hittar du här .

Canaz TV-bord är en ultra enkel och stilren TV-möbel, som är designad för att passa in i det minimalistiska hemmet. TV-bordet finns i fyra olika färger: Grå, gul, vit och brun. Du hittar alla bord här .

Om du inte heller kan få tillräckligt med fiskben i ditt hem är den låga CALVI TV-enheten med dörrar i fiskben ett modernt tillskott till ditt hem. Tv-bordet har två dörrar och ett öppet utrymme med en hylla där du kan förvara all din elektronik.

Tv-möblerna blandar de skandinaviska designlinjerna med ett rått uttryck genom att kombinera de svarta metallbenen med de naturliga dörrarna - se mer här .

 

Lepando TV-bordet är gjort i vit marmorlook med en enkel dörr, där olika saker kan förvaras. Se tabellenhär .

Farfalla TV-bord är ett enkelt TV-bord i japansk stil i en ljus ekfärg. Det har funderats på hur form och färg spelar ihop på ett dämpat och lugnt sätt. Farfalla-bordet hyllar minimalism. Tabellen hittar du här .

Connect TV-bordet från AC Nordic är ett lågt TV-bord med två dörrar som är tillverkat i ekfaner, har svart skiva och stålben. Det moderna bordet hittar du här .

Hittade du inte något som passar ditt hem, hittar du hela utbudet av tv-bord här .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.