Ideer til indretning af en lille stue

Idéer för inredningen av ett litet vardagsrum

Idéer för inredningen av ett litet vardagsrum

Om du bor i ett rum eller är utrymmet i ditt vardagsrum i det lilla änden, titta på här. Vi har gjort ett antal förslag om hur man förbättrar utrymme och får ett funktionellt och mysigt rum.

Här granskar vi steg för steg några knep på hur man förbättrar utrymme i ditt vardagsrum.

 

Steg 1.

Det första du aldrig borde göra är att fylla i rummet med för många möbler. Välj istället en soffa som passar rumstorleken och enkelt och lätt och lätt i designen. Om du har ett rum där du måste ha "vardagsrum" inuti, välj en bäddsoffa, här får du både en säng och soffa i en.

Våra förslag till Soffa och bäddsoffa:

Vacker designer soffa till Danmarks bästa pris 

Steg 2.

Behöver fler platser än soffan, det är en bra idé att fråga en puff eller pall På soffan snarare än en stor fåtölj, eftersom det tar mycket mer utrymme och fyller i rymden.

Om du vill ha ditt vardagsrum eller ett rum att se bra och mysigt, kan det vara en bra idé, ha en genom pastellfärg - till exempel genom att ha soffor och bilder i samma färgdräkt. Du kan därmed skapa ett sammanhang i rummet.

(Bilder av puffar, avföring, kuddar och en affisch)

 

Steg 3.

Ljuset i rymden är avgörande för att få rummet att söka större. Få det bästa ur det naturliga ljuset genom att hålla fönstret enkelt och välja ljusa rullgardiner som du kan bläddra upp när de inte används eller långa ljusa gardiner som kan dras ut till sidorna.

 

Steg 4.

Multifunktionella möbler är din goda vän om rymden längtar efter. Välj et kaffe bord Det kan dras ut eller två tabeller, där man kan dras under den andra och du kan dra ut den när du behöver mer bordsutrymme.

(Bilder av dubbla tabeller)

 

Steg 5.

Har du höga tak är det en bra idé att utnyttja torget och "dra" ögat uppåt genom att göra en bildvägg eller sätta tapeter i vackra mönster. Var noga med att välja vit eller Ljusa träramar För det kommer det inte att vara för markerat i rymden.

 

Bilder av affischer

 

Steg 6.

Istället för att ha en Bra bokhylla eller byrå, du kan fråga en stegeol. En Laddningol är lätt och luftig att titta på och fyller inte mycket i rummet. Å andra sidan kan du fråga många fina personliga dekorationer på den och därmed få något personligt och mysighet in i rummet. Välj din Laddol i en ljus färg för att få det enkelt och mindre.

 

Bild på Ladderol.

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.