House Doctor fejrer 20 års jubilæum med ny kollektion

House Doctor firar sitt 20-årsjubileum med en ny kollektion

En ny House Doctor-kollektion har kommit - Vår/Sommar 22. En kollektion som uppmuntrar dig att öppna dörrarna och släppa in naturen. Det är också en samling som markerar början på House Doctors 20-årsjubileum. Därför hittar du ett brett utbud av nya produkter, men också omdefinierade klassiker för att fira ett speciellt år.

Se alla nyheter från House Doctor här .

LAMPARNA ÄR TILLBAKA
Lampor har alltid varit en stor del av House Doctor och den här säsongen är inte annorlunda. Vi är glada över att kunna lägga till en ny bordslampa till Boston-familjen. Tidlös elegans och en industriell touch går samman för att skapa en stilren lampa som är en omisskännlig klassiker vad gäller form och design. Lampan har ett mjukt, bländfritt ljus som skapar en avkopplande atmosfär. Här har Boston sällskap av Neat, en lampa som i allra högsta grad är essensen av elegans. Den runda marmorfoten och den räfflade glasskärmen bildar en stilfull balans full av kontraster att upptäcka – från former till färger, material och ytor. Dessa kontraster skapar intressanta vinklar oavsett var du tittar på det. Placera bordslampan på ett sidobord, en hylla eller var du vill skapa en mjuk belysning och tillför en skulpturell estetik till ditt utrymme.

Hitta Bostonlampan här - och Neat lampan här .

Woma bordslampa ger ditt vardagsrum den rätta atmosfären med mysig belysning och en skulpturell design. Lampskärmen i linne och foten i keramik skapar en tidlös känsla med sina neutrala toner, med fokus på balansen som skapas mellan linnets struktur och keramikens mjuka, organiska former.

Se Woma här .

VÄLKOMMEN NATUREN IN I DITT HEM
House Doctor vill släppa in naturen i ditt hem, varför samlingen av utemöbler är bra för både inom- och utomhusbruk, och överbryggar klyftan mellan de två.
Sommarmorgnar tillbringade utomhus med nybakat bröd och en kopp kaffe är svårslagna. Använd Sedeo bambubänken placerad i ett mysigt hörn av din trädgård. Här kan du ligga hela dagen, njuta av solen eller njuta av en bris i skuggan. I kombination med en filt blir det en perfekt plats för sensommarkvällar tillbringade med vänner och familj. Den nya kollektionen består av en hel del utemöbler, vilket är värt att titta närmare på. Det är aldrig för tidigt att börja planera dina uteplatser.

Hitta hela Sedeo-serien här , som består av trädgårdsstolar, bänkar och bord.

ETT HEM FÖR DINA VÄXTER
Med en vacker kruka får du ett dekorativt sätt att visa dina växter, samtidigt som du sätter en personlig prägel på din inredning.
Med den gröna Terra-burken får du också ett unikt föremål, då den är belagd i en reaktiv glasyr med ett varierat uttryck, vilket är ett naturligt inslag och en del av hantverket bakom den handgjorda designen. Burken är kanske det som bäst kapslar in målet med den här kollektionen: att föra in naturen i våra hem. Det är precis vad du kan göra med House Doctors vackra burk.
Ta en titt på den nya kollektionen, skapa mysiga utomhusmiljöer och ta in naturen.

Hitta Terra-burken här .

Se alla nyheter från House Doctor här .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.