Har du set Hübschs nye virtuelle showroom?

Har du sett Hübschs nya virtuella showroom?

Det finns inget lättare sätt att få inspiration till hemmet än att sitta hemma på soffan och klicka i Hübschs fångstuniverse. Steg in i sitt imponerande showroom här: https://hubsch-interior.com/da/virtual-showroom/

 

För oss som inte bor i och runt Herning, där Hübschs nya och moderna showroom hus, har de gett oss denna unika möjlighet att följa med.

Med ett virtuellt showroom har du nöjet att flytta runt i rummet exakt som om du var där i verkligheten. Du kan se alla sina senaste produkter från den här säsongen från alla vinklar. Hübsch beskriver även samlingen som en harmonisk samling och betonar deras önskan att leka med material, former och färger.

Vi har samlat lite av rummen vi inte kunde få dina ögon av.

Vem kunde inte använda ett litet skrivbord för de dagar som ska arbetas hemifrån. Vi älskar kompositionen mellan skrivbordet i det naturliga träet, det svarta stålljuset och hyllorna i olika färger. Det är ofta de små detaljerna som sticker ut.

 

 

Denna dagbädd har det finaste, eleganta uttrycket. Med två kuddar, som passar perfekt med varandra, har den ett uttryck som gör det lättare att placeras i vardagsrummet som ett extra sittplatser, i ingången där du använder den när skorna ska tas bort eller på kontoret om Du måste ta en liten paus.

 

 

Hübschs vitrinskåp, byråer, garderober och godis är kända för att skapas i den finaste eken och i en tidlös design, så du kan få dina nya favoritmöbler i ditt hem i många år. Du kan aldrig få för mycket lagringsutrymme.

 

Titta mer på Hübschs hemsida och deras vackra onlineuniverse här: https://hubsch-interior.com/da/virtual-showroom/

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.