Få inspiration til de bedste julegaver

Få inspiration till de bästa julklapparna

Vill du hitta en present som kommer att ge glädje under lång tid?

Vi tror att de bästa presenterna under granen är de som hör hemma i hemmet. Hos TAKK Living hittar du allt hemmet önskar, så att du kan skämma bort någon du bryr dig om med en möbel som kommer att pryda inredningen länge.
Den vackra taklampan Mudoni är gjord av metall och glas - och kommer att pryda alla hem. Hitta lampan här .
Dansk design i läcker kvalitet kommer säkert att bli en julklappshit. Hyllan med förvaring från Hübsch kan bland annat användas som nattduksbord i sovrummet eller som en bra plats för nycklar i entréhallen. Hyllan hittar du här .
Golvlampan House Doctor i grått utan skärm skapar ljus och atmosfär i hemmet. Den populära lampan kan användas runt de olika rummen - och kommer därför alltid att glädjas. Lampan hittar du här .
House Nordic har gjort den vackra Menorca-mattan som är flätad i jute i en fin sandfärg. Mattan kan även användas utomhus då den är gjord av 100% återvunnen plast. Hitta mattan här .
Denna söta filt från Bloomingville är gjord av 100% bomull och är just nu rabatterad. Hitta mattan här .
Finns det en vägglampa på önskelistan, men har budgeten redan gått? Då har vi erbjudande på denna fina lampa från Bloomingville som dekorerar så fint och som bland annat kan användas som nattlampa i sovrummet. Hitta lampan här .
Sängkläder är alltid en bra present. By Nord gör fantastiska sängkläder i 100% ekologisk bomull, dvs OEKO-TEX certifierad. Se hela utbudet av sängkläder från By Nord här .
Mycket vacker och elegant Mirror 12 i brons från danska Specktrum. Spegeln kommer att imponera, oavsett var den hänger. Hitta spegeln här .
Juke hylla. Vår bästsäljande hylla kommer att glädja alla som öppnar detta paket på julafton. Hyllan kan hängas i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret – och du kan placera böcker, vaser och prydnadssaker på den.
Hyllan hittar du här .

Upptäck alla julklappsfavoriter här

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.